Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. Great shoot!
  I’m sure you cant rock & roll there anymore with all the garbage!

 2. Michael van Rijswijk zegt:

  Bests Lily,

  Als mijn complimenten voor de prachtige foto’s die je maakt. Ook mijn hobby is fotografie waaronder urbex.

  Ik woon zelf met mijn vrouw in Bergen op Zoom, Brabant. Voor een aantal urbexlocaties kan ik terecht in Antwerpen en omgeving. Vaak is het ook nog gewoon zelf opzoek gaan een goed rondkijken. En soms gokken of ze nog wel bestaan in dit jaar 2017.

  Ik zag dat jij resentelijk nog een paar prachtige lokaties met succes had bezocht. Zou jij er misschien een paar willen delen / ruilen met mij? En wat is jou geheim waardoor jij aan zoveel nog beschikbare lokaties komt? Ik als nog redelijk onervaren zoeker loop nog vaak tegen geheime adressen / onvindbaar op internet of als gesloopt.

  Ik kwam op jouw site via een Google zoekopdracht.

  Een aantal foto’s van mij staan op instagram als gebruiker: mvanrijswijk

  Bij voorbaat dank,
  Gr. Michael van Rijswijk

Een reactie achterlaten